Zkušenosti ordinace

Péči v oblasti plicních onemocnění a alergologie může adekvátně poskytovat jen profesionál s dlouholetou   kvalifikací. Jen tak je totiž možné přesně určit příčiny jednotlivých problémů a stanovit dobrý léčebný plán, skloubit ověřené léčebné postupy, které pacientovi přesně padnou, s těmi nejmodernějšími metodami.

MUDr. Martina Brejchová se v oblasti respiračních onemocnění a alergií pohybujeme bezmála třicet let. Během své praxe pracovala v lůžkových zařízeních včetně mnohaleté praxe na plicní klinice University Karlovy v Praze. Během té doby se měla možnost seznámit s diagnostikou běžných i vzácných onemocnění jak plicních tak i alergických. Po celou dobu, kdy ordinaci provozujeme, se snažíme držet své služby na vysoké úrovni. Ve svém oboru se soustavně vzděláváme, aktivně se zajímáme o nové poznatky, které i dnes přibývají raketovým tempem. Patříme po mnoho let do sítě ordinací, ve kterých se provádějí klinické studie a tak se naši pacienti dostávají v předstihu k nejmodernějším lékům. Průběžně ordinace doplňuje  své  vybavení  o další moderní diagnostické  přístroje.

MUDr. Martina Brejchová vystudovala medicínu na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze, kde promovala v roce 1988. Atestovala nejprve v oboru  interních onemocnění a pak atestovala v oboru tuberkulóza a respirační nemoci, kterému se až do současnosti věnuje ve své soukromé praxi .

Chceme, aby se u nás  pacienti cítili  vždy dobře.

Pokud potřebujete péči plicní a alergologické ordinace, ozvěte se nám a objednejte si termín své první návštěvy! Těšíme se na  Vás.